Loading...

Over Mulder Copywriting

creativiteit met een vleugje techniek

Mulder Copywriting staat voor 20+ jaar reclame-ervaring. Ik koppel creativiteit en taalgevoel aan een technische achtergrond. Alfa meets bèta dus. Ik ben thuis in techniek, b2b en consumer reclame.


Over Herman Mulder persoonlijk:

Zo groot als mijn hart voor taal is, zo groot is ook mijn enthousiasme voor hardlopen. Als ‘side career’ bouw ik exclusieve basgitaren onder mijn eigen merk Mulderbass.

Reclame

Mulder Copywriting werkte mee aan communicatiecampagnes voor vele reclamebureaus in Groningen, Friesland en Drenthe.
Graag help ik je met het ontwikkelen van:
• advertentiecampagnes
• pay-offs en slogans
• merk- en productnamen
• brochures en folders
• bedrijfsmagazines.

 

SEO Webteksten

Zoek je makkelijk leesbare, geoptimaliseerde content voor je nieuwe website? Of wil je bestaande pagina’s zoekmachinevriendelijker maken? Mulder Copywriting schrijft graag je webteksten. Uiteraard lever ik elke webpagina aan inclusief title tag en description tag.

 

Themaboeken

Voor themaboeken heb ik een zwak. Eén van mijn favoriete opdrachten betrof een boek over de verslaafdenzorg in Enschede, met daarin de levensportretten van 24 zwaar verslaafde medemensen. Onvergetelijk. Voor dit soort omvangrijke schrijfopdrachten neemt Mulder Copywriting graag de complete planning en uitvoering van interviews en eindredactie voor rekening.

Mulder Copywriting

schrijft pakkend en to the point